Filled Under: ,

Dark Shadows Me Titra Shqip

Share

 Një vampir i burgosur, Barnaba Collins,  është liruar dhe kthehet në shtëpinë e tij stërgjyshërore, ku pasardhësit e tij jofunksionalë kanë nevojë për mbrojtjen e tij.

2016 © Movie4k.to Movie2k.to Movie8k.to
RealMag theme by Templateism - Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger