Filled Under: , ,

MAN IN BLACK 3 me titra shqip

Share
Agjenti J udhëton në kohë në vitet e hershme MIB-së në vitin 1960, për të ndaluar një alien që të mos e vrasë mikun e tij agjentin K-në dhe për të ndryshuar historinë!

2016 © Movie4k.to Movie2k.to Movie8k.to
RealMag theme by Templateism - Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger