Filled Under: , , ,

Prometheus me titra shqip

Share

Një ekip  hulumtuesish ka zbuluar një çelës për origjinën e njerëzimit në Tokë, dhe nisen për një udhëtim në qoshet e errëta të universit. Atje, ata duhet të luftojnë një betejë të tmerrshme për të shpëtuar të ardhmen e racës njerëzore.

Shiko ne Putlocker

2016 © Movie4k.to Movie2k.to Movie8k.to
RealMag theme by Templateism - Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger