Filled Under:

The Last Airbender

Share
Bota është ndarë në katër mbretëri, secila e përfaqësuar nga elementë që ata shfrytëzojnë, dhe paqja ka zgjatur gjatë mbretërimit të Ujit, Ajrit, Tokës, dhe Zjarrit nën mbikqyrjen e Avatarve, një lidhje me shpirtin e botës dhe të vetmit të aftë në përdorimit e të katër elementëve. Kur i riu Avatar Aang zhduket, Kombi Zjarrit nis një sulm për të zhdukur të gjithë anëtarët e Air Nomads për të parandaluar ndërhyrjen në planet e tyre të ardhshme për dominimin e botës. 100 vjet kalojnë dhe mbreti aktual i zjarrit, Ozai vazhdon të pushtimin dhe burgosjen e të gjithëve në mbretëritë e Tokës dhe Ujit, ndërsa Katara dhe Sokka nga një fis në jugun e mbretërisë së Ujit gjetën një djalë misterioz të bllokuar nën akull jashtë fshatit të tyre. Me shpëtimin e tij, ai zbulon se është Aang, Avatari i fundit i Air Nomads. Betimi për të mbrojtur Avatarin, udhëtimi i Katara dhe Sokka me atë drejt Mbretërisë së Ujit në përpjekjen e tij për të zotëruar “Waterbending”-un dhe përfundimisht të përmbushë fatin e tij edhe një herë në rikthimin e paqes në botë. Por sa më afër qëllimit të tyre arrinin, grupi duhet t’i shmangen Princin Zuko, djali i debuar i Mbretit Ozai, Komandantin Zhao, udhëheqësin ushtarak të Kombit të Zjarrit, dhe sulmin tiranik e të Zotit të së Keqes Zjarrit.


2016 © Movie4k.to Movie2k.to Movie8k.to
RealMag theme by Templateism - Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger