Filled Under:

The Shawshank Redemption (1994) titra shqip

Share
Andi Dufrein është një bankier i cili dënohet me burg të përjetshëm për vrasjen e gruas së tij dhe dashnorit të saj.
Në burg ai njihet me Red-in, një tjetër të burgosur për vrasje, dhe kështu fillon një histori burgu dhe respekti të dyanshëm mes dy burrave.


2016 © Movie4k.to Movie2k.to Movie8k.to
RealMag theme by Templateism - Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger