Filled Under:

Twilight Eclipse me titra shqip

Share
Ne “Eclipse”, Bela eshte serisht e rrethuar nga rreziku pas nje varg vrasjesh misterioze ne Siatell dhe ndersa nje vampire e tmerrshme e kerkon per hakmarrje. Nderkohe, detyrohet te zgjedhe ndermjet dashurise se saj per Eduart dhe shoqerise se saj me Xheikob, duke ditur qe vendimi i saj mund te jete shkendija e dyluftimit shekullor ndermjet vampireve dhe njerezve ujq.

2016 © Movie4k.to Movie2k.to Movie8k.to
RealMag theme by Templateism - Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger