Filled Under: ,

Falja E Gjakut (film shqiptar)

Share
 Një familje shqiptare është përçarë për shkak të një vrasje, dhe ka perfunduar në një gjakmarrje e cila gjen Nikun si objektiv kryesor dhe motren e tij, Rudina, të detyruar të lërë shkollën në mënyrë që të marrë përsipër biznesin e familjes.

1: shiko ne Filebox

2:shiko ne sockshare

3:shiko ne Nosvideo
2016 © Movie4k.to Movie2k.to Movie8k.to
RealMag theme by Templateism - Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger