Filled Under: , , ,

TOTAL RECALL Me Titra Shqip

Share

   Për një punëtor të fabrikës i quajtur Douglas Quaid, edhe pse ai e mori një grua të bukur që ai e do, mendja-udhëtim tingëllon si pushime të përsosur nga jeta e tij frustruese – kujtimet e vërteta të jetës si një super-spiun mund të jetë vetëm atë që ai ka nevojë. Por, kur procedura shkon tmerrshëm në të gabuar, Quaid bëhet një njeri i gjuajtur dhe se si ai e gjen veten në kërkim nga policia.1: shiko ne filebox

2: shiko ne sockshare


2016 © Movie4k.to Movie2k.to Movie8k.to
RealMag theme by Templateism - Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger