Filled Under: , ,

Sinister (2012) Me titra shqip

Share
 Elisoni (Ethan Hawke), është një shkrimtar që bazohet në krime të vërteta, ai e transferon familjen e tij në një shtëpi ku banorët e saj janë vrarë mizorisht. Në kohën që do të fillojë romanin e tij të ri, ai zbulon në papafingon e shtëpisë një kuti me xhirime të vjetra të cilat tregojnë mbi isa vrasje të kryera… Por me këtë veprim ai vë në rrezik dhe familjen e tij….1:shiko ne putlocker

2016 © Movie4k.to Movie2k.to Movie8k.to
RealMag theme by Templateism - Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger