Filled Under: , , ,

Skyfall Me Titra Shqip

Share

Misioni i fundit i Bond në Turqi nuk ka përfundimin e pritur, dhe disa nga agjentët sekretë do të ekspozohen publikisht. Zyrat e MI6 do të goditen me bombë dhe i gjithë Shërbimi sekret Britanik do të tronditet, vlerat e M do të vihen në dyshim nga presidenti i ri i saj. Në këtë kohë Xhejms Bond kthehet për të ndjekur një nga ish  agjentët më të stërvitur të shërbimit sekret i cili ka vënë në plan hakmarrjen e tij ndaj M….

1:shiko ne Nosvideo

2: Shiko ne filebox

3: Shiko ne Vidbull

4:shiko ne Streamcloud

2016 © Movie4k.to Movie2k.to Movie8k.to
RealMag theme by Templateism - Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger