Filled Under: ,

Ted (2012) me titra shqip

Share
Si rezultat i një dëshire  fëmijërie, arushi i pelushit i John Bennett, Ted, erdhi në jetë dhe ka qenë gjithmonë nga ana e John , një miqësi që u testua kur Lori, e dashura e Johon prej  katër viteve, kërkon më shumë nga marrëdhënia e tyre.

2016 © Movie4k.to Movie2k.to Movie8k.to
RealMag theme by Templateism - Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger