Filled Under: ,

Killing Them Softly Me Titra Shqip

Share
Crim,Thriller
Tre djem te rinj qe pretendojne se jane shume te afte , kryjne nje grabitje ne nje ndeshje pokeri qe mbrohet nga mafia, duke shkaktuar keshtu nje kolaps ne ekonomine kriminale vendase. Brad Pitt luan rolin e nje vrasesi profesionist te punesuar per te gjetur autoret e grabitjes dhe per te vene rregullin ne vend.

2016 © Movie4k.to Movie2k.to Movie8k.to
RealMag theme by Templateism - Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger