Filled Under:

The Hobbit: An Unexpected Journey

Share
    Aventurë |Fantazi


Bilbo Bagings (Martin Freeman) është një djalosh i ri Hobit, të cilit i kërkohet të braktisë shtëpinë e tij dhe të jetojë aventurën më të madhe të jetës së tij. Duke kërkuar për dikë të besuar, magjistri Gandalf (Ian McKellen) i beson Bilbos që ti shkojë pas, duke patur gjithashtu dhe 13 xhuxhë trima, të cilët i udhëheq luftëtari legjendar Thorin (Richard Armitage). Misioni i tyre është të rimarrin mbretërinë e humbur të Erebor, të cilin dragoi Smaug kishte rrëmbyer shumë vite më parë nga xhuxhat…

2:shiko ne novamov

3:shiko ne filebox

4:shiko ne nosvideo

shkarko ne uploadic

shkarko ne nosupload


2016 © Movie4k.to Movie2k.to Movie8k.to
RealMag theme by Templateism - Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger